Dag 21. Donderdag 24 augustus

We zijn vroeg wakker en hadden we eerst nog de planning om te genieten van deze dag en op de camping te zwemmen zijn we het er eigenlijk unaniem over eens……we rukken het kamp op en bijna nog in pyjama zitten we om 9.00 uur achter het stuur.

Het is een mooie dag maar ons eigen bed, huis, dieren en Beemster roepen om ons. We willen vandaag heel graag snel naar Witje toe om te kijken hoe het met haar gaat.

Stop 1 (9.30 uur) ontbijt……Subway niet open dus snel weer doorrijden

Stop 2 (9.45 uur) HA! Deze Sub is wel open dus snel 4 Teriyaki besteld. Lekker zo vroeg op de ochtend maar voorlopig kunnen we lekker vooruit hihihihi.

We kunnen lekker doorrijden, zonder file  maar wel met wat wegwerkzaamheden waardoor je 80 kmpu mag rijden, maar het zorgt niet voor files. Wat een heerlijkheid!

We doen een plas en drinkpauze net over de grens bij Groningen (Poort van Groningen) en rijden dan meteen door naar Witje. Rond 15.00 uur staan we met de camper op stal en zijn we blij onze Duo Pennotti in de armen te kunnen sluiten. Witje is helemaal blij en kan niet stoppen met ruiken aan ons. Joem denkt ‘heb je eten meegenomen?’.

Half uurtje later zijn we thuis en hebben we binnen 1,5 uur de camper leeg en schoon. Maar helaas is de (bij)keuken nu wel helemaal vol en moeten we over de kratten en tassen heen stappen.

Eerste wasjes draaien en als afsluiter van deze prachtige vakantie doen we een hapje bij Brasa, wat een leven.

Tot de volgende vakantie!!

Bedankt voor het meelezen en reageren!

Liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s