Dag 20. Woensdag 23 augustus

Vandaag rukken we het kamp op, we gaan richting huis.

Opa en oma gaan vandaag in één rechte lijn naar huis maar wij gaan eerst nog even naar Neumunster om nog wat te shoppen en nemen daar in de buurt nog een camper.

Het is toch raar om naar na 3 weken te splitsen en ieder zijn eigen weg te gaan. Met toch een traan nemen we afscheid en zwaaien opa en oma uit. Die waren al sneller met opruimen van de meuk. Wij doen er iets langer over en rijden tegen 10.30 uur na het dumpen van afvalwater en kopen van wat fris te drinken.

Op weg naar Neumunster!! Het is niet zo’n heel lang stuk, we hoeven maar 220 km en parkeren dan onze camper op een super lege parkeerplaats. Waar we 3 weken geleden moesten knokken voor een plekje en over de hoofden liepen is het vandaag heerlijk rustig!

Het wordt nog rustiger als we plots uit de Nike winkel (na 1 jaar eindelijk de Nike air schoenen gevonden moeten we ze uit onze handen laten vallen, paniek!!!) We leggen ons handeltje op de toonbank neer en hopen dat we daar alles straks weer kunnen vinden. Alle winkels zijn binnen no time leeg en er staan veel mensen op de parkeerplaatsen omringd door BHV’s in groene hesjes.

Niemand weet wat er er is gebeurd maar met piepende banden komen brandweer, ladderwagen en politie aan rijden. Hmm…..we maken ook altijd iets bijzonders mee.

2017082920221295-img_3601-m

Maar niet getreurd, na ongeveer 20 minuten mogen we weer binnen, drukken ons met ellebogen en knietjes een weg naar binnen en staan als eerste bij de kassa, hoppa! Eindelijk de Nike Air, kind is zó blij.

2017082920221295-img_3605-m 2017082920221295-img_3603-m

2017082920221295-img_3612-m

Laatste foto voor oma voor vandaag, de moppies missen oma nu al!!

Na een kort ritje van 1,5 uur pakken we een camping Lauerenbruck ongeveer 15 km van de snelweg af. We eten heerlijk in Bistro Die Scheune, wat hebben we zitten smullen in een dorp waar je normaal niet dood gevonden wil worden, bijzonder, leuk, en lekker!!

Truste! Morgen laatste stuk naar huis en dan alweer einde vakantie…..snik

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s