Dag 18. Maandag 21 augustus

Vandaag niet veel bijzonderheden eigenlijk. We rukken het kamp weer op en gaan op pad naar Billund. Vandaag 340 km voor de boeg of zoiets dus we nemen de tijd.

Morgen hebben we een dag Legoland op de planning staan dus vandaag een reisdagje via Malmo (Zweden) naar Denemarken over de Storebæltbro Een brug van 18 km lang en waarvoor je (hou je vast) ruim 100 euro tol moet betalen. Duurste 18 km ooit!! Poep zeg, wat een geld!!!

En ook nog over de https://www.oresundsbron.com/en/start een andere hele mooie brug. Weliswaar iets minder tol maar nog steeds schrikbarend duur.

We komen aan het einde van de middag op de Legoland camping aan welke ik vanuit de camper vanmorgen heb gereserveerd. Hierbij betaal je voor 2 overnachtingen en 2 dagen Legoland maar krijg je een heel mooi tarief wat je alleen al voor 1 overnachting en 1 dag Legoland kwijt zou zijn (even ruim berekend, is niet mijn sterkste punt)

Het is een mooie camping, niet al te groot, ruime plaatsen, veel privacy, schone toiletten, familie badkamers met 2 douches, kinderbadje, toilet, föhn en veel ruimte. Top!

We scoren een wijntje want dat kan hier gewoon, yeah!! en flansen wat te eten in elkaar van alles restjes die we nog hebben.

Morgen om 10.00 uur staan we voor de deur van Legoland!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s